Feng Shui Sociale Medier

Første arbejdsdag for mit vedkommende efter en lang og dejlig vedkommende ferie med tid til eftertanke. De sociale medier som jeg benytter mig af og har tidligere benyttet, er overvejende IG, FB og Linkedin. Som selvstændig ser jeg mange anvende samme materiale alle tre steder; samme ordlyd, samme billeder og for mig opleves det som værende kaos og tenderende spam.

Det samme er gældende på mine mails. I dagene op til jul modtog jeg så mange mails - alt hvad der kunne skulle sælges inden jul - efter jul alt hvad der kunne sælges med rabat. Dette sker igennem året flere gange. Og jeg er begyndt at mærke en metal træthed ift. den måde at lave forretning på. Det mangler nerve, kontakt og vedkommenhed. Så jeg giver hermed bolden op til vedkommende og bæredygtige reklamer, som gør modtageren nysgerrig, engageret og beriget.

Jeg har af mange årsager selv valgt en mindre tydelighed på de sociale medier gennem de sidste to år, som jo nærmest er opskriften som ny - selvstændig til fiasko. Men jeg tror fremtidens forbruger (uanset produkt), er klar til en anden tilgang.
I denne ferie har jeg afmeldt 95% af alle de mails, som jeg modtog reklamer fra. Det spændte vidt fra tøj, terapeutiske retninger, spiritualitet, mad, sundhed, motion etc.

Når jeg deler det her, så skyldes det et ønske om kontakt. At vi tager et individuelt såvel som et fælles ansvar for at skabe bæredygtige forretninger og organisationer.

🔥Første skridt er oprydning af reproduktioner!
🔥Vær stille sammen både i den virkelige virkelighed - og på SOME.
Jeg havde en klient i dag, som jeg var pinligt stille sammen med. Det skete der intet ved - for stilheden blev brugt på at skabe kontakt til os selv og hinanden.
🔥Slå notifikationer fra - dette handler jo om alle de alarmer, som eksisterer qua de sociale medier. Vores autonome nervesystem bliver negativt påvirket hver gang, vores belønningssystem skal rydde op og håndtere notifikationen - og alt stresser systemet.
🔥Lav fejl - det handler ikke så meget om de sociale medier, men den ånd der eksisterer både der og i vores samfund generelt. Vi er nødt til at lave fejl, det skaber læring, det skaber kreativitet og det udvikler os.

Dagens ord herfra❤️

Previous
Previous

Organisationsterapi - fremtidens metode